Zadelmak maken / Training

Zadelmak maken / training

Het is mogelijk om uw paard bij ons in training te zetten. Uw paard zal dagelijks en afwisselend worden getraind naar het niveau en de conditie van het paard. Wij zijn zeer ervaren in het opleiden en trainen van (probleem) paarden.

Wat kunnen wij bieden:

  • Aanrijden (zadelmak maken) en opleiden van (jonge) paarden
  • Het uitbrengen van paarden op wedstrijden (dressuur)
  • Tijdelijke training van paarden (bijv. tijdens zwangerschap, vakantie of blessure van de ruiter).
  • Het corrigeren van (probleem) paarden.

Zadelmak maken

Een goed begin is het halve werk. Wij zeggen altijd “je kunt het maar 1 keer echt goed doen!” Wij zijn zeer ervaren in het zadelmak maken van paarden.

Daarbij kijken we goed naar het paard en stemmen onze aanpak daarop af. We nemen zoveel tijd als nodig is. Heb je een jong paard, maar geen ervaring of tijd om het zelf op te leiden? Wij kunnen dit bij ons of uw eigen locatie doen.

Je paard weer op de rit?

Heb je een paard dat zich moeilijk laat rijden? Of dat extra training kan gebruiken om zo beter naar jou te luisteren of weer een goede rijtechische basis te hebben? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Graag horen wij jouw verhaal om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

Niveautraining

Heb je wedstrijdambities, maar niet de ervaring of de tijd om jouw paard naar het gewenste niveau te brengen? Ook dan kun je je paard bij ons in training zetten. Aanpak en doelen gaan uiteraard in overleg.

Chat openen
Welkom bij W & L Stables.
Voor vragen kunt u ons ook een Whatsappbericht sturen.