Over ons

Over ons

W&L Stables in Beerta heeft zijn deuren geopend op 01-11-2018. Opgericht door Mark Lugtenberg en Marion Lugtenberg – Warntjes.  Marion heeft de dagelijkse leiding/verantwoordelijkheid over het bedrijf. Door de ontwikkelingen in de afgelopen 3 jaar heeft W&L Stables nu 4 medewerkers in dienst, met allemaal hun eigen taken.

Marion heeft meerdere paarden t/m het zz-zwaar uitgebracht in de sport. Tevens is zij KNHS jurylid dressuur t/m M2 niveau en heeft zijn een opleiding paardensportfysiologie afgerond, hiermee is zij W&L Equicoaching begonnen.

W&L Stables is ontstaan doordat Marion graag op haar oude locatie een binnenbak wou, echter was dit niet realistisch en is er gezocht naar een andere locatie met de mogelijkheid tot een professionele binnenbak. Eenmaal verhuisd vond Marion het eigenlijk wel leuk om deze droom met ander mensen te kunnen delen en is hier een pensionstal van gemaakt.

W&L Stables heeft 2 hectare land, stapmolen, paddocks en de buitenrijbak. Verder bestaat het uit twee bedrijfsgebouwen namelijk: de schuur met de stallen, wasplaats met solarium en voer opslag en de binnenrijhal van 20 x40m.

Wij bieden hoofdzakelijk pensionstalling. Hiernaast hebben we altijd een aantal paarden in training, voor het uitbrengen op wedstrijden of voor het zadelmak maken/aanrijden, wij komen ook op locatie voor trainingen of zadelmak maken en hebben als extra activiteit de veulenopfok. Eind 2021 is W&L Equicoaching ontstaan, waar we werken met hartslagmeters en sensoren voor het optimaliseren van de training van het paard.

Chat openen
Welkom bij W & L Stables.
Voor vragen kunt u ons ook een Whatsappbericht sturen.