Telefoon

06 22055121

Email

marionwarntjes1990@gmail.com

NanoCellcare theparie

Nano Cellcare therapie

W&L EquiCare bied als enige in de regio Groningen en Friesland de Nano Cellcare therapie aan. Wij komen hiermee op locatie (door bijna heel Nederland), maar doen dit ook vanuit onze eigen locatie i.c.m. de Vitafloor.

Nano Cellcare is een gepatenteerde techniek waarbij lichaamseigen bouwstoffen in een nano formaat op celniveau worden aangeboden aan de huid, waardoor het lichaam het zelf kan verspreiden.

Dit activeert het zelf genezend vermogen van het lichaam met natuurlijke en lichaamseigen ingrediënten.

Dankzij een gepatenteerde applicatie is Nano Healthcare in staat om vloeistoffen terug te brengen tot 40 Nm met Nano Cellcare therapie. Hierdoor kunnen we de lichaamseigenstoffen zoals hyaluron, die nodig zijn voor herstel, pijnloos door de huid transporteren. Uw afnemende eigen lichaamsproductie van hyaluronzuur kan daardoor gemakkelijk weer tot 100% worden aangevuld zodat uw cellen zich weer volledig kunnen vernieuwen. Dit maakt injecties met deze stoffen bij bijv. peesscheuringen of artrose overbodig.

Het gehele immuunsysteem wordt direct naar een hoger niveau getild, waardoor toekomstige klachten mogelijk zelfs voorkomen.

Tot op spierniveau kunnen de cellen worden gevoed met mineralen uit Zout uit de Dode Zee, vitamine C en hyaluronzuur die erg belangrijk zijn voor onze cellen en de kwaliteit van de weefsels. Wat maakt dat volledige peesscheuringen bijv. kunnen herstellen.

Toepassingsgebied

Nano Cellcare therapie kan toegepast worden bij de volgende problematieken:

  • Gewrichts- en peesblessures
  • Peesontstekingen
  • Peesscheuringen
  • Astma
  • Huidproblemen zoals mok en wonden
  • Artrose

Gewrichts- en peesblessures

Bij gewrichts- en peesblessures is het grootste probleem de levering van voedingsstoffen en de onderdrukking van de ontsteking. Langer dan 48 uur koelen is nadelig. Injecties creëren druk en operaties veroorzaken meer ontstekingen. De meeste pees- en gewrichtsblessures herstellen nooit echt en keren terug naar de oorspronkelijke prestatie. Littekenweefsels en gebrek aan flexibiliteit is een tikkende bom die na verloop van tijd voor nieuwe verwondingen zorgt.

Het grootste obstakel voor een goed herstel, dat de juiste levering van voedingsstoffen blokkeert, is de structuur van het bindweefsel zelf. Pezen en gewrichten worden slecht verzorgd dankzij de strakke collageenstructuren, waardoor het onmogelijk is om belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C en hyaluronzuur te leveren aan de verre ledematen van een paard of pony. Om dit probleem te omzeilen, nanoriseren we belangrijke voedingsstoffen en leveren deze ter plekke over de huid, zonder enige operatie, injectie of andere vorm van invasie. Deze niet-invasieve methode is een doorbraak en onze bibliotheek met echografieresultaten is het bewijs van het concept.

De sleutel hier is om de voedingsstoffen naar het doelweefsel te kunnen brengen zonder te vertrouwen op de rest van het metabolisme. Zodra de voedingsstoffen zijn afgebroken tot moleculen met één cijfer, bereiken ze een grootte van 20-600 nanometer, wat leidt tot een diepe penetratie en een goede verzadiging van het doelgebied.

Hoewel ons gemiddelde behandelschema 3 keer per week gedurende minimaal 8 weken is, moet de behandeling worden aangepast aan de omstandigheden van de patiënt.

Long en Huidproblemen

Dezelfde toedieningsmethode werkt ook voor de huid- en longproblemen, waarbij kostbare zouten en andere voedingsstoffen via een masker of een cabine kunnen worden afgeleverd. De genanoriseerde ingrediënten worden toegediend in aerosolvorm.

U heeft nu de mogelijkheid om het leven, de gezondheid en de carrière van deze dierbare dieren te redden met een niet-invasieve, uiterst succesvolle en eenvoudig toe te passen gepatenteerde methode.

“85% van de cliënten ervaart resultaat na het ondergaan van een behandeltraject. Dit varieert van pijnvermindering tot het krijgen van een ware energie boost”.

Chat openen
Welkom bij W & L Stables.
Voor vragen kunt u ons ook een Whatsappbericht sturen.